Wij repeteren iedere maandag avond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Hubertushuis aan de Jan Willenstraat 1 te Geleen.

Vriend van Zanglust worden kan ook. Op deze manier steunt u de vereniging, waarvoor u natuurlijk ook wat terugkrijgt. Hoe dat in z´n werk gaat, kunt u lezen op het inschrijfformulier. Dit formulier is te verkrijgen via het secretariaat op onderstaand adres.

Wilt u meer informatie over ons koor, dan kunt u contact opnemen met onze secretaris Jacqueline Smits onder telefoonnummer 046 - 4753382 of stuur een E-mail naar info@zanglustgeleen.nl. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.

Postadres:

Gemengd koor "Zanglust" Geleen

Gansbeek 68

6166 JB Geleen

Rabobank Iban Nr NL95RABO0130512524
Repetitielokaal:

Hubertushuis

Jan Willenstraat 1

6166 AX Geleen

Tel: 046-474 60 13

info@zanglustgeleen.nl

Als u op-/aanmerkingen of vragen heeft over deze website dan kunt u via bovenstaand adres contact opnemen met de webmaster. Ook uw ideeën voor uitbreidingen op deze site zijn van harte welkom.

Bent u geïnteresseerd in het zingen in een koor, dan kunt u vrijblijvend langskomen en enige repetitie's bijwonen alvorens u zich als lid aanmeldt. U kunt kennis maken met de manier van repeteren, een indruk krijgen van het repertoire en wat minstens zo belangrijk is de sfeer proeven tijdens de wekelijkse repetities.