Contact

Bent u geïnteresseerd in het zingen in een koor, dan kunt u vrijblijvend langskomen en enige repetitie’s bijwonen alvorens u zich als lid aanmeldt. U kunt kennis maken met de manier van repeteren, een indruk krijgen van het repertoire en wat minstens zo belangrijk is de sfeer proeven tijdens de wekelijkse repetities.

Wij repeteren iedere maandag avond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het SBO ‘De Blinker’ aan de Eloystraat 1A te Geleen.

Vriend van Zanglust worden kan ook. Op deze manier steunt u de vereniging, waarvoor u natuurlijk ook wat terugkrijgt. Hoe dat in z´n werk gaat, kunt u lezen op het inschrijfformulier. Dit formulier is te verkrijgen via het secretariaat op onderstaand adres.

Wilt u meer informatie over ons koor, dan kunt u contact opnemen met onze secretaris Jacqueline Smits-Heijnen onder telefoonnummer 06-44 01 05 38 of stuur een E-mail naar info@zanglustgeleen.nl. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.

Postadres:

Gemengd koor “Zanglust” Geleen

Gansbeek 68

6166 JB Geleen

Rabobank Iban Nr NL95RABO0130512524

Repetitielokaal:

SBO ‘De Blinker’

Eloystraat 1A

6166 XM Geleen

Tel: 06-44 01 05 38

Als u op-/aanmerkingen of vragen heeft over deze website dan kunt u via bovenstaand adres contact opnemen met de webmaster. Ook uw ideeën voor uitbreidingen op deze site zijn van harte welkom.

Webmaster’s knipoog